Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Polar 15% juustoraaste (150g)400g1040kcal124g0g60g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12945g11364kcal926.8g541.6g576g115g
Valittu annoskoko6472g5682kcal463.4g270.8g288g57.5g
Annoskoko puolitettuna3236g2841kcal231.7g135.4g144g28.8g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200