Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3034g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 257g781kcal22.5g142.2g4.9g35.7g
Kaurahiutale 187g699kcal27.1g106.4g13.6g18.7g
Auringonkukansiemen 700g4159kcal161.1g88.2g346.6g42g
Siirappi 140g422kcal0.1g103.8g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 98g695kcal0.4g0g78.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1972g6768kcal201g1380.7g23.7g69g
Kuivahiiva, annos 11g51g185kcal23.1g20.5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12950g27415kcal870.6g3683.6g940.6g330.8g
Valittu annoskoko6475g13708kcal435.3g1841.8g470.3g165.4g
Annoskoko puolitettuna3238g6854kcal217.7g920.9g235.2g82.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453