Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 188g239kcal40.5g0g8.5g0g
Sipuli kuivattu 7.2g20kcal0.8g2.5g0.1g2.5g
Fenkoli, annos 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Korianteri, annos 10g2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1g3.5kcal0.1g0.5g0.2g0.3g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g72g20kcal0.8g3.5g0.3g2.2g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g180g72kcal3.8g12.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 160g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow24g91kcal1.6g2.3g8.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g894kcal95.2g42.4g36.4g12.6g
Valittu annoskoko648g447kcal47.6g21.2g18.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna324g224kcal23.8g10.6g9.1g3.2g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521