Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g113g19kcal0.5g2.8g0.7g0g
Sipuli, paistettu 90g91kcal1.2g4.4g7.4g1.6g
Pekoni, paistettu 158g813kcal25.9g0g80g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g51g76kcal9.1g0.6g4.6g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g744kcal4.5g6.8g78.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g3651kcal82.6g29.4g361.2g3.4g
Valittu annoskoko648g1826kcal41.3g14.7g180.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna324g913kcal20.7g7.4g90.3g0.9g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776