Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g272g1983kcal2.7g2.7g217.3g0g
Sokeri 77g313kcal0g76.9g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 241g828kcal24.6g169g2.9g8.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)42g93kcal0.1g22.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g6531kcal55.4g566g440.6g18.4g
Valittu annoskoko648g3265kcal27.7g283g220.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna324g1633kcal13.9g141.5g110.2g4.6g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591