Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 403g305kcal7.5g62.1g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Kauralese 10g36kcal1.8g4.6g0.8g1.8g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.2g0.5g1.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)64g79kcal1.4g17.5g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Kananmuna, keitetty 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Maito, Kevyt40g19kcal1.3g1.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1405kcal54.2g229.2g24g15.4g
Valittu annoskoko648g703kcal27.1g114.6g12g7.7g
Annoskoko puolitettuna324g351kcal13.6g57.3g6g3.9g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196