Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät2400g8976kcal312g1656g144g144g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g4080g1224kcal44.9g220.3g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g20400kcal713.8g3752.6g304.4g288g
Valittu annoskoko6480g10200kcal356.9g1876.3g152.2g144g
Annoskoko puolitettuna3240g5100kcal178.5g938.2g76.1g72g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818