Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1602g289kcal9g40g6.4g11.2g
Peruna, vanha, kuorittu 801g610kcal15.1g124.1g1.6g8g
Sipuli 16g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Oliiviöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Tomaattimurska 2002g589kcal11.2g106.1g4g38g
Polar 15% juustoraaste (150g)401g1041kcal124.1g0g60.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2659kcal304.4g0g160.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g11377kcal928g542g576.8g115g
Valittu annoskoko6480g5689kcal464g271g288.4g57.5g
Annoskoko puolitettuna3240g2844kcal232g135.5g144.2g28.8g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200