Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g2700g14850kcal27g27g1620g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1800g5942kcal36g54g630g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1620g5346kcal380.7g729g340.2g178.2g
Canderel makeutusjauhe360g1382kcal10.4g335.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g55041kcal908.2g2290.4g5180.4g356.4g
Valittu annoskoko6480g27521kcal454.1g1145.2g2590.2g178.2g
Annoskoko puolitettuna3240g13760kcal227.1g572.6g1295.1g89.1g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214655