Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2874g4770kcal546g0g287.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1796g629kcal18g116.7g9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta216g776kcal28g150.9g4.5g7.5g
Vesi1078g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)431g116kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Valkosipuli 86g93kcal6.8g14.1g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g12769kcal1208.8g604.8g604.6g33.2g
Valittu annoskoko6480g6385kcal604.4g302.4g302.3g16.6g
Annoskoko puolitettuna3240g3192kcal302.2g151.2g151.2g8.3g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585