Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 3327g3576kcal634g0g113.1g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g1663g5040kcal316g8.3g415.8g0g
Sipuli (kuorittu)665g180kcal8.6g31.9g1.3g11.3g
Valkoviini kuiva 665g456kcal2.1g4g0g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g18726kcal1930.2g119g1063g43.8g
Valittu annoskoko6480g9363kcal965.1g59.5g531.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna3240g4682kcal482.6g29.8g265.8g11g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794