Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g5745g1781kcal71.2g418.8g11.5g178.1g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g361g1416kcal119.2g0g102.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton301g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g6521kcal382.6g847.2g228.2g356.8g
Valittu annoskoko6480g3261kcal191.3g423.6g114.1g178.4g
Annoskoko puolitettuna3240g1630kcal95.7g211.8g57.1g89.2g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646