Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Kasvisliemikuutio, Knorr80g224kcal6.4g7.6g19.2g1.3g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g8365kcal377.2g344.4g545.6g221.8g
Valittu annoskoko6480g4182kcal188.6g172.2g272.8g110.9g
Annoskoko puolitettuna3240g2091kcal94.3g86.1g136.4g55.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139