Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1920g3187kcal364.8g0g192g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Rypsiöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot960g336kcal12.5g57.6g2.9g14.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2016g1210kcal30.2g262.1g2g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12960g10983kcal838.2g762.8g498.4g110g
Valittu annoskoko6480g5492kcal419.1g381.4g249.2g55g
Annoskoko puolitettuna3240g2746kcal209.6g190.7g124.6g27.5g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320