Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Peruna, keskikokoinen 60g2800g1680kcal42g364g2.8g25.2g
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12976g10413kcal763.8g978.4g374g150.6g
Valittu annoskoko6488g5206kcal381.9g489.2g187g75.3g
Annoskoko puolitettuna3244g2603kcal191g244.6g93.5g37.7g
Arvot/100g100g80kcal5.9g7.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631