Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1399g4909kcal363.6g35g377.6g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g343g1473kcal68.5g130.2g75.4g1.7g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2797g667kcal50.3g61g8.4g63.8g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1958g1958kcal323.1g23.5g52.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g18013kcal1611g499.4g1028.6g131g
Valittu annoskoko6496g9007kcal805.5g249.7g514.3g65.5g
Annoskoko puolitettuna3248g4503kcal402.8g124.9g257.2g32.8g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779