Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3756g793kcal45.1g127.7g7.5g78.9g
Porkkanaraaste 200g1878g507kcal11.3g99.5g3.8g46.9g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g282g285kcal0g59.2g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever563g3809kcal5.6g6.8g416.9g0g
Mustapippuri 1.9g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g10796kcal124.4g587.8g856.6g252.6g
Valittu annoskoko6496g5398kcal62.2g293.9g428.3g126.3g
Annoskoko puolitettuna3248g2699kcal31.1g147g214.2g63.2g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007