Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5572g1560kcal33.4g331.5g11.1g139.3g
Oliiviöljy 61g542kcal0g0g61.3g0g
Mustapippuri 22g62kcal2.4g8.5g0.7g5.9g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste836g3276kcal275.8g0g237.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12992g10882kcal623.2g680g621g290.4g
Valittu annoskoko6496g5441kcal311.6g340g310.5g145.2g
Annoskoko puolitettuna3248g2721kcal155.8g170g155.3g72.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922