Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Risottoriisi (Risella), 60g1050g3673kcal84g787.1g17.8g31.5g
Vesi2999g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g84g101kcal2.1g5g7.6g1.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka600g150kcal15g18g1.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.1g3.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1499g3898kcal449.8g30g224.9g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12996g16152kcal1112.2g1710.8g541.4g71.6g
Valittu annoskoko6498g8076kcal556.1g855.4g270.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna3249g4038kcal278.1g427.7g135.4g17.9g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315