Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g123kcal3.7g25.1g0.4g1.3g
Vehnälese 2g4.6kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.3g8.9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g290kcal9.6g53.2g3g4.2g
Valittu annoskoko65g145kcal4.8g26.6g1.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna33g73kcal2.4g13.3g0.8g1.1g
Arvot/100g100g223kcal7.4g40.9g2.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099