Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,310g6.8kcal1.1g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g145kcal18g1.6g7g0.2g
Valittu annoskoko65g73kcal9g0.8g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g36kcal4.5g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal13.9g1.2g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701