Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g29g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g8.3g4kcal0g1g0g0g
Hunaja 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g53kcal0.8g6.4g2.6g1.2g
Valittu annoskoko65g27kcal0.4g3.2g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g13kcal0.2g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g41kcal0.6g4.9g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314