Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g16g34kcal1.7g0.1g2.7g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g23g13kcal0.3g2.9g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g97kcal4g6g5.6g0g
Valittu annoskoko65g49kcal2g3g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna33g24kcal1g1.5g1.4g0g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.6g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503