Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 57g72kcal12.2g0g2.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g163kcal24.8g3.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko65g81kcal12.4g1.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal6.2g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19g2.8g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286