Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g13g45kcal1.8g8.8g0.3g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku,tuore 100g19g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.9g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g9g26kcal1.8g0g2.2g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g160kcal7.8g19.6g5.4g1.6g
Valittu annoskoko65g80kcal3.9g9.8g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g40kcal2g4.9g1.4g0.4g
Arvot/100g100g123kcal6g15g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352