Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g7.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kaurahiutale 1.9g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Auringonkukansiemen 7g42kcal1.6g0.9g3.5g0.4g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g68kcal2g13.9g0.2g0.7g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g275kcal8.6g37g9.2g3.4g
Valittu annoskoko65g138kcal4.3g18.5g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna33g69kcal2.2g9.3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g212kcal6.6g28.4g7.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453