Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)5.5g14kcal1g0.2g1g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g26g29kcal5.3g0g1.3g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g7.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g15g6.3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g127kcal13.4g3g6.8g0.2g
Valittu annoskoko65g64kcal6.7g1.5g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g32kcal3.4g0.8g1.7g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10.3g2.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107848