Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 44g24kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g2.7g0.7kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen8.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Viinietikka 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g98kcal1.6g13g4.6g1.2g
Valittu annoskoko65g49kcal0.8g6.5g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g25kcal0.4g3.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g75kcal1.2g10g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848