Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore8.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g47kcal0.8g2.8g3.4g1.2g
Valittu annoskoko65g24kcal0.4g1.4g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g12kcal0.2g0.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.6g2.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839