Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)30g40kcal5.9g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g162kcal13.4g4.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko65g81kcal6.7g2.2g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g41kcal3.4g1.1g2.5g0.2g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883