Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g5.7g18kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g102kcal4.8g15.4g2.2g1.6g
Valittu annoskoko65g51kcal2.4g7.7g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna33g26kcal1.2g3.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3.7g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274