Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Oivariini, 60 (100g)1.5g8.4kcal0g0g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g206kcal1.8g3.6g20.2g1g
Valittu annoskoko65g103kcal0.9g1.8g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal0.5g0.9g5.1g0.3g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.8g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957