Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g17g3.3kcal0.2g0.5g0g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Emmental, mustaleima1.7g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Herkkusieni säilyke 14g2.4kcal0.3g0g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.3g4.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g84kcal2.4g2.4g6.6g1g
Valittu annoskoko65g42kcal1.2g1.2g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal0.6g0.6g1.7g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.8g1.8g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087