Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g14g40kcal0.5g9.5g0g1.2g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.1g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g396kcal2.6g53g19.4g2.4g
Valittu annoskoko65g198kcal1.3g26.5g9.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna33g99kcal0.7g13.3g4.9g0.6g
Arvot/100g100g304kcal2g40.6g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161