Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka15g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g92kcal3g18.4g0.6g4.6g
Valittu annoskoko65g46kcal1.5g9.2g0.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna33g23kcal0.8g4.6g0.2g1.2g
Arvot/100g100g70kcal2.3g14.1g0.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159742