Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.6kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g14g44kcal2.8g0.3g3.5g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g160kcal7.8g2.8g13g0.6g
Valittu annoskoko65g80kcal3.9g1.4g6.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna33g40kcal2g0.7g3.3g0.2g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443