LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 9g29kcal0.3g0.4g2.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima9g36kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g267kcal15.8g1.2g21.8g0g
Valittu annoskoko65g133kcal7.9g0.6g10.9g0g
Annoskoko puolitettuna33g67kcal4g0.3g5.5g0g
Arvot/100g100g204kcal12.1g0.9g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996