Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g21g8.3kcal0.1g2.5g0g0g
Juuressose Pirkka 500g21g8.3kcal0.1g1.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.9g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g56kcal1.2g8.8g2g0g
Valittu annoskoko65g28kcal0.6g4.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna33g14kcal0.3g2.2g0.5g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.8g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522