Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%6.8g15kcal0.2g0.3g1.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Mansikkahillo 14g32kcal0.1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g256kcal5.2g40.6g7.4g1.2g
Valittu annoskoko65g128kcal2.6g20.3g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g64kcal1.3g10.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.1g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262