Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.8g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kaurahiutale 5.7g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai6.9g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Mansikka, Tuore36g15kcal0.2g3g0.1g0.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g7.1g40kcal0.6g3.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g328kcal5g36g17.6g3g
Valittu annoskoko65g164kcal2.5g18g8.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g82kcal1.3g9g4.4g0.8g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.6g13.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569