Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 14g57kcal0g13.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta18g65kcal2.4g12.7g0.4g0.6g
Kookoshiutale 1.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.3g
Hasselpähkinä 3g20kcal0.4g0.1g1.8g0.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)8.9g42kcal0.4g5.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g463kcal9.2g67.2g16.6g2.8g
Valittu annoskoko65g232kcal4.6g33.6g8.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna33g116kcal2.3g16.8g4.2g0.7g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316