Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g10g25kcal1.1g0.3g2.1g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g7.8g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g10g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g76kcal3g3.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko65g38kcal1.5g1.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal0.8g0.9g1.3g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.3g2.8g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577