Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g280kcal21.8g0.6g21.2g0.2g
Valittu annoskoko65g140kcal10.9g0.3g10.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna33g70kcal5.5g0.2g5.3g0.1g
Arvot/100g100g215kcal16.7g0.5g16.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118