Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio25g23kcal1.1g1.3g1.5g0g
Paprika vihreä 6.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 1.3g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g132kcal9.6g3.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko66g66kcal4.8g1.9g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g33kcal2.4g1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.9g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251