Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g13g8.1kcal0.2g1.9g0g0g
Keittojuurekset, apetit6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vihreä papu, pitkä3.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g68kcal5.8g5.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko65g34kcal2.9g2.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna33g17kcal1.5g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g52kcal4.4g4g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856