Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)15g56kcal2.1g8.2g1.2g1.6g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 13g67kcal0g0g7.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g320kcal4.4g34g17.6g4.4g
Valittu annoskoko66g160kcal2.2g17g8.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna33g80kcal1.1g8.5g4.4g1.1g
Arvot/100g100g244kcal3.4g25.9g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803