Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 11g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 20g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g141kcal5.6g2g12g1.8g
Valittu annoskoko66g71kcal2.8g1g6g0.9g
Annoskoko puolitettuna33g35kcal1.4g0.5g3g0.5g
Arvot/100g100g107kcal4.3g1.5g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149