Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 38g11kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental punaleima8.2g32kcal2.4g0g2.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2.7g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g54kcal0.3g0.5g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g209kcal7.6g4.6g17.6g1.4g
Valittu annoskoko66g104kcal3.8g2.3g8.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g52kcal1.9g1.2g4.4g0.4g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.5g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718