Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee11g11kcal2.4g0g0.1g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy2.9g9kcal0.4g1.8g0.1g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana131g80kcal7g5.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko66g40kcal3.5g2.8g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g20kcal1.8g1.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.3g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073