Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana132g45kcal4.2g2.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko66g23kcal2.1g1.2g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna33g11kcal1.1g0.6g0.6g0.3g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271